Joost de KaterSecretaris

Hallo,

Mijn naam is Joost de Kater. Ik woon in Geersdijk en ben negentien jaar oud. Na het vwo op de Isaac Beeckman Academie (Kapelle) te hebben afgerond, studeer ik momenteel Civiele Techniek (Nederlands) aan de HZ University of Applied Sciences te Middelburg. Ik ben lid van de tennisvereniging LTC Noord-Beveland in Kortgene en in mijn vrije tijd fiets ik graag. Daarnaast vind ik het leuk om in de vakantie bergwandelingen te maken. Sinds oktober 2017 ben ik lid van de Jongerenraad Noord-Beveland. Binnen de Jongerenraad vervul ik de rol van secretaris.

Ik wilde graag lid worden van de Jongerenraad, omdat de activiteiten die de Jongerenraad organiseert (naar mijn mening) belangrijk zijn voor de jongeren van de gemeente Noord-Beveland. Dit vanwege het feit dat er naast deze uitjes/activiteiten weinig andere activiteiten beschikbaar zijn voor de jongeren op Noord-Beveland.

Het is erg leuk om lid te zijn van de Jongerenraad. Het is gezellig om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te organiseren voor de andere jongeren op Noord-Beveland. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin.

Groetjes en hopelijk tot gauw!